LA VILLA

НЕЗАБРАВИМА МОРСКА ПОЧИВКА

Понякога всичко от което има нужда човек, за да се почувства по-добре, е да пътува. Пътувайте, за да имате най-добрите спомени с любимите хора или просто, за да изживеете живота си докрай. За да направим възможно това, ние създадохме с много любов и внимание към детайлите нашите вили за гости, който обединихме под общото име “La Villa”. В този сайт вие ще можете да се запознаете с всяка една от тях. Те са с различен капацитет за настаняване, удобства и ценова категория. Която и къща да изберете, ние ще се радваме да ви посрещнем като наши гости и ще се погрижим да имате една прекрасна и незабравима ваканция.

LA VILLA

Нашите вили

La Villa

Вила La Villas H2

6 ВЪЗРАСТНИ

200 m²

Зелена трева, дъб със завързана прекрасна люлка от лава на него, джакузи и прохладен басейн, са само част от нещата, който посрещат нашите гости и дават усещането за една различна почивка. Къщата разполага с голям хол с мека мебел и гледка към басейна.

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА ЗА 520 BGN
Басеин Самостоятелна баня Wifi Телевизор Плаж в близост Джакузи ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ
САМОСТОЯТЕЛНИ ВИЛИ & МОРЕ

Плажове

в близост

Вили Романтика, Долче Вита - Индустриал, La Villas H1 и La Villas H2 са разположени на 12 км. от центъра на гр. Варна в панорамната зона на местността Манастирски рид. Летище Варна е на 20 км, а курортните комплекси Св. Константин и Елена и Златни пясъци са само на 5 км. За любителите на морето плажа Кабакум се намира само на 2 км.

Вила Вита се намира в местност Боровец юг, като отдалеченоста и от центъра на гр. Варна е 10 км. през кв. Аспарухово и моста свързващ го с града. В близост са едни от най-дивите и чисти плажове по Северното Черноморие - Фичоза и Пашадере.

ИЗБЕРИ ВИЛА

Пътувайте, за да имате най-добрите спомени с любимите хора или просто, за да изживеете живота си докрай.