„Където и да отидеш, всяко място става част от теб, по някакъв начин.“

Водени от тази мисъл през годините ние построихме, обзаведохме и декорирахме с много любов и желание всяка една от нашите къщи за гости, като най-съкровеното ни желание е гостите ни да запомнят своя престой и да имат незабравими мигове.

В този сайт вие ще можете да се запознаете с всяка една от нашите вили.Те са с различен капацитет за настаняване, удобства и ценова категория.

Която и къща да изберете ние ще се радваме да ви посрещнем като наши гости и ще се погрижим да имате една прекрасна и незабрвима ваканция.

Всяка вила разполага с подържан и озеленен двор с  басейн (сезонен от май до октомври), градински мебели и всичко необходимо, за да се чувстват комфортно и удобно гостите ни навън през летните дни и нощи. За любителите на барбекюто също сме се погрижили, като сме подсигурили всичко необходимо.

Интернетът вече не е екстра, а необходимост, затова сме се постарали навсякъде той да е с максимална скорост и с голямо покритие, както в цялата къща така и на двора.

Къщитете ни разполагат с паркоместа в самите дворове, както и с възможност да се паркира на  улицата.

Районите са тихи и спокойни, но за сигурността на нашите гости всяка къща разполага с алармена система свързана със СОТ.

Ние обичаме животните и знаем, че те са като член от семейството, но не във всяка от къщите ни е възможно те да бъдат наши гости, затова моля предварително се консултирайте с нас, за да намерим най-доброто решение за вас и тях.

Всяка една от къщите ни може да бъде наета както за почивка, така и за организирането на семеен празник, като рожден ден, моминско или ергенско парти, фирмени събирания, а защо не и малка сватба в тесен кръг.

АДРЕС

България, Варна

ТЕЛЕФОН

+359 899 94 57 87

EMAIL

info@vilaromantica.com

LA VILLA

Свържете се с нас

  Име :


  Email :


  Съобщение :


  WIFI

  БАСЕИН

  ПЛАЖ В БЛИЗОСТ

  ТЕЛЕВИЗОР