La Villa

Понякога всичко от което има нужда човек за да се почувства по-добре е да пътува. Да се отпуснеш, да се забавляваш, да отидеш на почивка за няколко дни, да се откъснеш от ежедневието.

Пътувайте за да имате най-добрите спомени с любимите хора или просто за да изживеете живота си докрай. За да направим възможно това, ние създадохме с много любов и внимание към детайлите нашите къщи за гости, който обединихме под общото име “La Villas”. В този сайт вие ще можете да се запознаете с всяка една от тях. Те са с различен капацитет за настаняване, удобства и ценова категория. Която и къща да изберете ние ще се радваме да ви посрещнем като наши гости и ще се погрижим да имате една прекрасна и незабрaвима ваканция.

АДРЕС

London Ave 232 - London ( England )

ТЕЛЕФОН

+12345456576

EMAIL

hotel-london@email.com

Our rooms

La Villa

Вила La Villas H2

6 ВЪЗРАСТНИ

200 m²

Зелена трева, дъб със завързана прекрасна люлка от лава на него, джакузи и прохладен басейн, са само част от нещата, който посрещат нашите гости и дават усещането за една различна почивка. Къщата разполага с голям хол с мека мебел и гледка към басейна.

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА ЗА 520 BGN
Басеин Самостоятелна баня Wifi Телевизор Плаж в близост Джакузи ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ

La Villa

Вила La Villas H1

6 ВЪЗРАСТНИ

200 m²

Просторна, изискана и много модерна тази къща предлага възможност за една по различна почивка.Плъзгайки големите вратопрозорци и само на крачка от хола човек може да се наслади на прекрасния басейн, решен в тъмни цветове, създаващ усещането за една далечна дестинация.

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА ЗА 520 BGN
Басеин Самостоятелна баня Телевизор Wifi Плаж в близост Джакузи ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ

La Villa

Вила Долче Вита – Индустриал

6 ВЪЗРАСТНИ

110 m²

Когато градихме камък по камък, ние вграждахме нашите мечти, желания и копнежи за споделеност и хармония. В редовете тухли са подредени усмивките, сълзите, емоциите и невероятното търпение, за да се получи дом за сладък живот.

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА ЗА 380 BGN
Wifi Сауна Басеин Телевизор Барбекю Плаж в близост ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ

La Villa

Вила Вита

10 ВЪЗРАСТНИ

270 m²

Вила Вита построихме и обзаведохме с много любов в средиземноморски стил, като желанието ни беше тя да побира под покрива си големи семейства или приятели.

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА ЗА 360 BGN
Wifi Телевизор Плаж в близост Басеин Барбекю ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ

La Villa

Вила Романтика

4 ВЪЗРАСТНИ

100 m²

Вила Романтика е прекрасна и уютна вила, която предлага комбинация от топла атмосфера и много комфорт. Разположена е в самостоятелен двор с външен басейн и прекрасна градина.

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА ЗА 250 BGN
Wifi Плаж в близост Телевизор Басеин ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ